Weboldalunk használatával elfogadja, a cookie-k használatát oldalunkon! 
11.450 Ft
Menny.:db

Clementoni Baby Interaktív Mágneses rajztábla (17660)

11.450 Ft
Menny.:db
Gyártó: Clementoni
Szállítási díj: 1.490 Ft
Cikkszám: cl17660
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 1-2 munkanap

A Clementoni Baby Interaktív Mágneses rajztábla (17660) segítségével kedvükre rajzolgathatnak és firkálhatnak a csöppségek anélkül, hogy összemaszatolnának mindent. A rajzolótábla ergonomikus kialakítású mágneses ceruzával, 3 kihúzható mágneses formával, 2 rajzolósablonnal és 1 "radír" gombbal felszerelt, miközben kimeríthetetlen rajzolási felületet biztosít, hogy a kicsik megkedveljék a rajzolás alapjait. A tetején található gombok megnyomásával különféle dallamok, háziállatok és a maci hangjai játszhatók le, melyek világítanak is, hogy még szórakoztatóbb legyen az alkotás. A mágneses rajztábla egy kihajtható láb segítségével felállítva is kitámasztható, hangerő gombjával pedig a hangerősség is szabályozható rajta. A mágneses rajztábla rajzfelülete kb. 21 x 14 cm.

A Clementoni Baby Interaktív Mágneses rajztábla (17660) fény- és hangeffektjeinek működéséhez 2 db 1,5 V-os LR06/AA jelű elem szükséges, melyet a csomagolás tartalmaz.

Leírás

A Clementoni Baby Interaktív Mágneses rajztábla (17660) segítségével kedvükre rajzolgathatnak és firkálhatnak a csöppségek anélkül, hogy összemaszatolnának mindent. A rajzolótábla ergonomikus kialakítású mágneses ceruzával, 3 kihúzható mágneses formával, 2 rajzolósablonnal és 1 "radír" gombbal felszerelt, miközben kimeríthetetlen rajzolási felületet biztosít, hogy a kicsik megkedveljék a rajzolás alapjait. A tetején található gombok megnyomásával különféle dallamok, háziállatok és a maci hangjai játszhatók le, melyek világítanak is, hogy még szórakoztatóbb legyen az alkotás. A mágneses rajztábla egy kihajtható láb segítségével felállítva is kitámasztható, hangerő gombjával pedig a hangerősség is szabályozható rajta. A mágneses rajztábla rajzfelülete kb. 21 x 14 cm.

A Clementoni Baby Interaktív Mágneses rajztábla (17660) fény- és hangeffektjeinek működéséhez 2 db 1,5 V-os LR06/AA jelű elem szükséges, melyet a csomagolás tartalmaz.

Paraméterek

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Kiknek ajánljuk lányoknak
Méret 42 x 30 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.