Weboldalunk használatával elfogadja, a cookie-k használatát oldalunkon! 
15.990 Ft
Menny.:db

Playmobil - Country - Farm állatokkal játékszett (70887)

15.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Playmobil
Szállítási díj: 1.290 Ft
Cikkszám: pl70887
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 1 munkanap

A Playmobil játékok használata közben nagyon jól fejlődik a gyerekek kreativitása. Exkluzív kiegészítőkkel, tartozékokkal és figurákkal tovább bővíthetők a játékszettek.

A Playmobil Country játékszettjeivel a vidéki élet mindennapjaiba kóstolhatnak bele a gyerekek: vidéki ház, gazdaság állatokkal, mezőgazdasági gépek, zöldség- és gyümölcstermesztés, lovas istálló, kisállat karám és sok más izgalmas kaland várja a kicsiket.

Playmobil - Country - Farm állatokkal (70887) játékszett segítségével a gazdálkodás és állatgondozás alapjaival ismerkedhetnek meg a gyerekek. A gazdálkodó család napja kora reggel kezdődik. Mindenki segít az állatok és a farm gondozásában. A gazda először az istállóba megy, ahol a birkák, a tehén és a borjú már nagyon várják a friss takarmányt, és hogy kihajtsák őket a karámba. A padláson lakó galambok sem maradhatnak ki a reggeli etetésből. Amíg az állatok esznek, gazdáik kitakarítják az istállót. Odakint a libák, tyúkok és a csibék már kapirgálnak, és várják a gazdasszonytól az ízletes gabonát. Ezek után a gazdasszony a traktorral kimegy a mezőre, hogy összegyűjtse a szénát. Visszatérve az istállóba, leereszti a rakodólapátot és óvatosan ráteszi a szénabálákat a teherliftre. A gazda már mindent előkészített, kinyitotta a szénapadlás kapuit, aztán felhúzza a szénabálát és más begyűjtött takarmányt. Este a traktorral beállnak a pajtába, ahol a következő használatig biztonságosan parkolhat. Az épület mérete: 18 x 28 x 27 cm. A traktor mérete: 26 x 10 x 10 cm.

A szett tartalma: 1 db gazdasági épület padlással, teherfelvonóval, 1 db létra, 1 db traktor pótkocsi csatlakozóval, 1 db gazda figura, 1 db gazdasszony figura, 1 db gyerek figura, 1 db tehén figura, 1 db borjú figura, 1 db birka figura, 1 db bárány figura, 1 db tyúk figura, 1 db kakas figura, 2 db liba figura, 6 db csibe figura, 1 db kutya figura, 1 db fa, kerítés elemek, galambok, fecskék, madárkák, egerek, 1 db zsák, 1 db krumplis kosár, termények, vájúk, egyéb eszközök és farm kiegészítők.

Leírás

A Playmobil játékok használata közben nagyon jól fejlődik a gyerekek kreativitása. Exkluzív kiegészítőkkel, tartozékokkal és figurákkal tovább bővíthetők a játékszettek.

A Playmobil Country játékszettjeivel a vidéki élet mindennapjaiba kóstolhatnak bele a gyerekek: vidéki ház, gazdaság állatokkal, mezőgazdasági gépek, zöldség- és gyümölcstermesztés, lovas istálló, kisállat karám és sok más izgalmas kaland várja a kicsiket.

Playmobil - Country - Farm állatokkal (70887) játékszett segítségével a gazdálkodás és állatgondozás alapjaival ismerkedhetnek meg a gyerekek. A gazdálkodó család napja kora reggel kezdődik. Mindenki segít az állatok és a farm gondozásában. A gazda először az istállóba megy, ahol a birkák, a tehén és a borjú már nagyon várják a friss takarmányt, és hogy kihajtsák őket a karámba. A padláson lakó galambok sem maradhatnak ki a reggeli etetésből. Amíg az állatok esznek, gazdáik kitakarítják az istállót. Odakint a libák, tyúkok és a csibék már kapirgálnak, és várják a gazdasszonytól az ízletes gabonát. Ezek után a gazdasszony a traktorral kimegy a mezőre, hogy összegyűjtse a szénát. Visszatérve az istállóba, leereszti a rakodólapátot és óvatosan ráteszi a szénabálákat a teherliftre. A gazda már mindent előkészített, kinyitotta a szénapadlás kapuit, aztán felhúzza a szénabálát és más begyűjtött takarmányt. Este a traktorral beállnak a pajtába, ahol a következő használatig biztonságosan parkolhat. Az épület mérete: 18 x 28 x 27 cm. A traktor mérete: 26 x 10 x 10 cm.

A szett tartalma: 1 db gazdasági épület padlással, teherfelvonóval, 1 db létra, 1 db traktor pótkocsi csatlakozóval, 1 db gazda figura, 1 db gazdasszony figura, 1 db gyerek figura, 1 db tehén figura, 1 db borjú figura, 1 db birka figura, 1 db bárány figura, 1 db tyúk figura, 1 db kakas figura, 2 db liba figura, 6 db csibe figura, 1 db kutya figura, 1 db fa, kerítés elemek, galambok, fecskék, madárkák, egerek, 1 db zsák, 1 db krumplis kosár, termények, vájúk, egyéb eszközök és farm kiegészítők.

Paraméterek

Ajánlott korosztály 4 éves kortól
Kiknek ajánljuk lányoknak és fiúknak
A doboz mérete 51 x 12,5 x 38 cm
A szett tartalma 204 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.