Weboldalunk használatával elfogadja, a cookie-k használatát oldalunkon! 
20.990 Ft
Menny.:db

Praliné interaktív plüss őzike

20.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Giochi Preziosi
Szállítási díj: 1.490 Ft
Cikkszám: EMP04000
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 1-2 munkanap

A Praliné interaktív plüss őzike a legélethűbb interaktív játékbarát, akivel valaha találkoztál. Praliné egy cuki őzike, akinek mindig szüksége lesz a szeretetedre és törődésedre. Ha készen áll rá, hogy veled játszhasson, pislog és játékba hív Téged! Ha éhes, etesd meg az erdei bogyókkal, és nézd miként falatozik belőle! Mikor már Praliné pocakja tele van, megköszöni, boldogan csilingelve. Praliné szereti, ha megsimogatják és megölelik! Ha hív Téged és Te nem játszol vele, unatkozni fog és pislogni a szemeivel… majd szépen elalszik! Igazi ölelni való, pihe-puha kis kedvenc, aki rögtön belopja magát a szívedbe! Tudja mozgatni a füleit és a szemeit, és hangot is ad, hogy érzelmeket fejezzen ki. Gondoskodj róla szeretettel és ő lesz a legjobb pajtásod!  

A szett tartalma: Praliné, a kedves kis plüss őzike, egy játék bogyós gyümölcs. A játék 3 db LR06/AA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

Leírás

A Praliné interaktív plüss őzike a legélethűbb interaktív játékbarát, akivel valaha találkoztál. Praliné egy cuki őzike, akinek mindig szüksége lesz a szeretetedre és törődésedre. Ha készen áll rá, hogy veled játszhasson, pislog és játékba hív Téged! Ha éhes, etesd meg az erdei bogyókkal, és nézd miként falatozik belőle! Mikor már Praliné pocakja tele van, megköszöni, boldogan csilingelve. Praliné szereti, ha megsimogatják és megölelik! Ha hív Téged és Te nem játszol vele, unatkozni fog és pislogni a szemeivel… majd szépen elalszik! Igazi ölelni való, pihe-puha kis kedvenc, aki rögtön belopja magát a szívedbe! Tudja mozgatni a füleit és a szemeit, és hangot is, hogy érzelmeket fejezzen ki. Gondoskodj róla szeretettel és ő lesz a legjobb pajtásod!  

A szett tartalma: Praliné, a kedves kis plüss őzike, egy játék bogyós gyümölcs. A játék 3 db LR06/AA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

Paraméterek

Ajánlott korosztály 4 éves kortól
Kiknek ajánljuk lányoknak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.