Weboldalunk használatával elfogadja, a cookie-k használatát oldalunkon! 
Elfogadom
Star Wars The Mandalorian - Baby Yoda 30 cm-es interaktív figura (GWD87)
32.990 Ft
Menny.:db

Star Wars The Mandalorian - Baby Yoda 30 cm-es interaktív figura (GWD87)

32.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Mattel
Szállítási díj: 1.490 Ft
Cikkszám: GWD87
Elérhetőség: Raktáron, szállítás 1-2 munkanap

A Star Wars The Mandalorian - Baby Yoda 30 cm-es interaktív figura a legújabb Disney tévésorozat titokzatos kis teremtménye érkezik meg interaktív figura formájában hozzád! Grogu, korábbi nevén a Gyermek (The Child), széleskörűen elterjedt beceneve Baby Yoda, aki most igazán élethűen mutatkozik be! A 30 cm-es figurához egy kézre tehető vezérlő tartozik, mellyel 5 játékmód is választható: követni tud téged, körbejárja a szobát és még bújócskázni is tudsz vele! Ehhez nyomd meg a kék gombot, majd 10 másodperc áll rendelkezésedre, hogy elbújj előle! Minden módhoz szükséges a kézi vezérlő viselése, melynek hatótávja maximum 5 méter. Grogu az egyik játékmódban csak hangokat ad, illetve a távirányítón lévő joystick segítségével Te magad is kedvedre irányíthatod a kis lényt. 

A Star Wars The Mandalorian - Baby Yoda 30 cm-es interaktív figurához 4 db 1,5V AA/LR6 jelű elem tartozik, a távvezérlőbe pedig 2 db 1,5 V AAA/L03 jelű elem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

Leírás

A Star Wars The Mandalorian - Baby Yoda 30 cm-es interaktív figura a legújabb Disney tévésorozat titokzatos kis teremtménye érkezik meg interaktív figura formájában hozzád! Grogu, korábbi nevén a Gyermek (The Child), széleskörűen elterjedt beceneve Baby Yoda, aki most igazán élethűen mutatkozik be! A 30 cm-es figurához egy kézre tehető vezérlő tartozik, mellyel 5 játékmód is választható: követni tud téged, körbejárja a szobát és még bújócskázni is tudsz vele! Ehhez nyomd meg a kék gombot, majd 10 másodperc áll rendelkezésedre, hogy elbújj előle! Minden módhoz szükséges a kézi vezérlő viselése, melynek hatótávja maximum 5 méter. Grogu az egyik játékmódban csak hangokat ad, illetve a távirányítón lévő joystick segítségével Te magad is kedvedre irányíthatod a kis lényt. 

A Star Wars The Mandalorian - Baby Yoda 30 cm-es interaktív figurához 4 db 1,5V AA/LR6 jelű elem tartozik, a távvezérlőbe pedig 2 db 1,5 V AAA/L03 jelű elem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

Paraméterek

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Kiknek ajánljuk lányoknak és fiúknak
Mérete kb. 30 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.